partner

Aqua Service

Kom langs bij Aqua Service tijdens de BIS-beurs
van 5 tot en met 13 oktober in Flanders Expo Gent

Aqua Service

Aqua Service is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1970 huishoudens en bedrijven van hun kalkrijk water afhelpt. Door hun jarenlange expertise in waterbehandeling weten zij als geen ander hoe je met hard water moet omgaan. Hun waterverzachters zorgen dan ook voor gezond en zacht water. Naast de waterverzachters van Aqua Service bieden dochterondernemingen Aqua Pro en Aqua Recup een breed gamma aan drinkwatersystemen en regenwaterrecuperatie systemen aan. Aqua Service is tevens een op en top menselijk bedrijf waar je persoonlijkheid belangrijk is dan je behaalde diploma waardoor het bij de werknemers niet ontbreekt aan motivatie. 

Aqua Service biedt zowel voor particulieren als voor professionelen oplossingen. Met het Belgisch leidingwater (dat één van de kalkrijkste is in Europa), is dit geen overbodige luxe. Ook Aqua Pro helpt particulieren, bedrijven en vooral de horeca, waar het erg interessant is om een drinkwatersysteem te installeren. Aqua Recup focust hun regenwaterrecuperatie vooral op particulieren. 

Logo

Ontvang dankzij Aqua Service en BOUWslim een gratis toegangskaart voor de BIS-beurs, geldig voor 2 personen!
(ter waarde van € 20 – elke dag geldig, behalve op zondag)

Bouwen en verbouwen is geen gemakkelijke klus. Laat je daarom inspireren tijdens een bezoek aan deze unieke bouwbeurs. Neem een kijkje bij meer dan 400 exposanten, ze staan voor je klaar met de juiste oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Een bezoek is héél eenvoudig:
1. Vraag jouw gratis ticket aan via deze website
2. Toon je afgedrukte ticket aan de inkom en voorkom wachtrijen aan de kassa
3. Ontmoet vakmensen uit jouw buurt en stem met hen af over jouw project

Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte, catering, gratis wifi, …

Aqua Service is jouw expert ininfraroodcabines en fitnesstoestellen.

Kom ons bezoeken op de BIS-beurs
in Hal 2.

Nog geen tickets?

Logo
Logo

Ja, ik wil gratis naar de BIS-beurs

Vul jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres en e-mail) correct in. Deze gegevens worden op je gratis ticket afgedrukt. Tickets met ongeldige gegevens worden aan de inkom geweigerd.