partner

CSS

Kom langs bij CSS tijdens de BIS-beurs
van 5 tot en met 13 oktober in Flanders Expo Gent

CSS

Bij CSS Outdoor Living kan u terecht voor terrasoverkappingen, carports, zonwering, rolluiken en vliegenramen. Als u zich afvraagt waarvoor CSS staat, dit zijn de eerste letters van de kinderen van de oprichters: Caro, Senne en Steffie. Opgericht in 2004 als eenmanszaak begon alles in de garage met het maken van vliegenramen. Door het toenemende succes werd de eenmanszaak in 2010 een BVBA. CSS is een echt familiebedrijf waar zowel man als vrouw samen te werk staan. 

CSS biedt een breed gamma aan van onder andere terrasoverkappingen en zonwering. Zo kan je er terecht voor pergola’s, lamellendaken, veranda’s en screens. Via hun website kan je gemakkelijk een plaatsbezoek aanvragen, een afspraak maken in de showroom of de dienst na verkoop raadplegen. 

Logo

Ontvang dankzij CSS en BOUWslim een gratis toegangskaart voor de BIS-beurs, geldig voor 2 personen!
(ter waarde van € 20 – elke dag geldig, behalve op zondag)

Bouwen en verbouwen is geen gemakkelijke klus. Laat je daarom inspireren tijdens een bezoek aan deze unieke bouwbeurs. Neem een kijkje bij meer dan 400 exposanten, ze staan voor je klaar met de juiste oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Een bezoek is héél eenvoudig:
1. Vraag jouw gratis ticket aan via deze website
2. Toon je afgedrukte ticket aan de inkom en voorkom wachtrijen aan de kassa
3. Ontmoet vakmensen uit jouw buurt en stem met hen af over jouw project

Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte, catering, gratis wifi, …

CSS is jouw expert ininfraroodcabines en fitnesstoestellen.

Kom ons bezoeken op de BIS-beurs
in Hal 2.

Nog geen tickets?

Logo
Logo

Ja, ik wil gratis naar de BIS-beurs

Vul jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres en e-mail) correct in. Deze gegevens worden op je gratis ticket afgedrukt. Tickets met ongeldige gegevens worden aan de inkom geweigerd.