partner

Iso Protect

Kom langs bij Iso Protect tijdens de BIS-beurs
van 5 tot en met 13 oktober in Flanders Expo Gent

Iso Protect

Iso Protect maakt deel uit van Group Protect en specialiseert zich in het na-isoleren van woningen. Je kan er onder andere terecht voor spouwmuur- en dakisolatie. Door een sterke bedrijfscultuur kunnen zij rekenen op een steeds grotere marktpositie. Een bedrijf is meer dan de som van de werknemers en dat is nu net zeer belangrijk bij Iso Protect. Het team wordt ondersteunt door appreciatie, opleidingen en een eerlijke verloning. Dit uit zich in een gemotiveerd en goed gestructureerd team dat voor uw deur staat. 

Iso Protect plaatst enkele waarden centraal zoals kwaliteit, expertise, klantgerichtheid , respect, onafhankelijkheid, innovatie, ambitie en transparantie. Met meer dan 15 jaar ervaring en een centrale focus op kwaliteit, probeert Iso Protect de beste oplossing op maat van de klant te voorzien. Bekijk hun visie en aanbod op hun website

Logo

Ontvang dankzij Iso Protect en BOUWslim een gratis toegangskaart voor de BIS-beurs, geldig voor 2 personen!
(ter waarde van € 20 – elke dag geldig, behalve op zondag)

Bouwen en verbouwen is geen gemakkelijke klus. Laat je daarom inspireren tijdens een bezoek aan deze unieke bouwbeurs. Neem een kijkje bij meer dan 400 exposanten, ze staan voor je klaar met de juiste oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Een bezoek is héél eenvoudig:
1. Vraag jouw gratis ticket aan via deze website
2. Toon je afgedrukte ticket aan de inkom en voorkom wachtrijen aan de kassa
3. Ontmoet vakmensen uit jouw buurt en stem met hen af over jouw project

Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte, catering, gratis wifi, …

Iso Protect is jouw expert in het na-isoleren van woningen.

Kom ons bezoeken op de BIS-beurs
in Hal 2.

Nog geen tickets?

Logo
Logo

Ja, ik wil gratis naar de BIS-beurs

Vul jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres en e-mail) correct in. Deze gegevens worden op je gratis ticket afgedrukt. Tickets met ongeldige gegevens worden aan de inkom geweigerd.