partner

Mr Solar

Kom langs bij Mr Solar tijdens de BIS-beurs
van 5 tot en met 13 oktober in Flanders Expo Gent

Mr Solar

Mr Solar is uw referentie voor het plaatsen van zonnepanelen en maakt deel uit van MR Group, dat al jarenlang expert is binnen Europa in het plaatsen van hernieuwbare energiesystemen. Zij berekenen graag de opbrengst van uw installatie zodat u precies weet hoeveel winst u uit uw zonnepanelen kan halen. Hiernaast kan je rekenen op een uitgebreide expertise. Door de aanwezigheid van een magazijn moet je bij Mr Solar nooit lang wachten op jouw installatie. 

De installateurs van MR Solar komen zowel bij particulieren als bedrijven langs. Hun doel is om hun klanten elke cent uit de zonnepanelen te laten persen. Aan de hand van een persoonlijke aanpak waarbij de professionele installateurs u begeleiden, weet u precies hoe u het maximum uit uw dak en zonnepanelen kan halen. Bekijk hun realisaties op hun website

Logo

Ontvang dankzij Mr Solar en BOUWslim een gratis toegangskaart voor de BIS-beurs, geldig voor 2 personen!
(ter waarde van € 20 – elke dag geldig, behalve op zondag)

Bouwen en verbouwen is geen gemakkelijke klus. Laat je daarom inspireren tijdens een bezoek aan deze unieke bouwbeurs. Neem een kijkje bij meer dan 400 exposanten, ze staan voor je klaar met de juiste oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Een bezoek is héél eenvoudig:
1. Vraag jouw gratis ticket aan via deze website
2. Toon je afgedrukte ticket aan de inkom en voorkom wachtrijen aan de kassa
3. Ontmoet vakmensen uit jouw buurt en stem met hen af over jouw project

Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte, catering, gratis wifi, …

Mr solar is jouw expert inzonnepanelen

Kom ons bezoeken op de BIS-beurs
in Hal 2.

Nog geen tickets?

Logo
Logo

Ja, ik wil gratis naar de BIS-beurs

Vul jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres en e-mail) correct in. Deze gegevens worden op je gratis ticket afgedrukt. Tickets met ongeldige gegevens worden aan de inkom geweigerd.