partner

Traprenovatie expert

Kom langs bij Traprenovatie expert tijdens de BIS-beurs
van 5 tot en met 13 oktober in Flanders Expo Gent

Traprenovatie expert

Traprenovatie Expert is uw expert voor traprenovaties. Zij zijn sinds 2010 actief in Vlaanderen, Nederland en Duitsland. Renovaties gebeuren in één werkdag, zonder hak- en breekwerk. Bovendien kan je genieten van 20 jaar garantie. Hun specialiteit is het vernieuwen van open en gesloten trappen in hout, beton en steen. Bij Traprenovatie Expert staan kwaliteit en afwerking centraal. Daarnaast wordt ook veel belang gehecht aan het begeleiden en uitvoeren van projecten op een persoonlijke manier. 

Na advies op maat kan een passende oplossing worden besproken. Onderhoudsvriendelijke overzettreden, een natuurstenen look en houten traprenovatie behoren allemaal tot de mogelijkheden. Traprenovatie Expert gaat samen met u op zoek naar wat bij uw stijl past en die meteen in het oog springt bij het betreden van de inkom. Je kan al hun producten terugvinden op hun website

Logo

Ontvang dankzij Traprenovatie expert en BOUWslim een gratis toegangskaart voor de BIS-beurs, geldig voor 2 personen!
(ter waarde van € 20 – elke dag geldig, behalve op zondag)

Bouwen en verbouwen is geen gemakkelijke klus. Laat je daarom inspireren tijdens een bezoek aan deze unieke bouwbeurs. Neem een kijkje bij meer dan 400 exposanten, ze staan voor je klaar met de juiste oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Een bezoek is héél eenvoudig:
1. Vraag jouw gratis ticket aan via deze website
2. Toon je afgedrukte ticket aan de inkom en voorkom wachtrijen aan de kassa
3. Ontmoet vakmensen uit jouw buurt en stem met hen af over jouw project

Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte, catering, gratis wifi, …

Traprenovatie expert is jouw expert intraprenovaties

Kom ons bezoeken op de BIS-beurs
in Hal 2.

Nog geen tickets?

Logo
Logo

Ja, ik wil gratis naar de BIS-beurs

Vul jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres en e-mail) correct in. Deze gegevens worden op je gratis ticket afgedrukt. Tickets met ongeldige gegevens worden aan de inkom geweigerd.