partner

Aqwa Zero

Kom langs bij Aqwa Zero tijdens de BIS-beurs
van 5 tot en met 13 oktober in Flanders Expo Gent

Aqwa Zero

Aqwa Zero is een familiebedrijf dat zich specialiseert in vochtbestrijding in de regio’s Antwerpen, Brussel, Leuven en Oost- en West-Vlaanderen. Hun activiteiten begonnen in de jaren ‘60 waardoor zij kunnen rekenen op een jarenlange expertise in hun vakgebied. Naast een grondige diagnose van het probleem kan je bij Aqwa Zero rekenen op een uiterst degelijke uitvoering en afwerking. De werkprocedures van Aqwa Zero zijn trouwens gekeurd door het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Met garantie tot 30 jaar  en een herverzekering via een erkende verzekeringsmaatschappij zeg je vaarwel tegen vochtproblemen en slaap je weer op beide oren. 

Aqwa Zero biedt een oplossing voor verschillende vochtproblemen. Zij gaan te werk aan de hand van kelderdichting, muurinjectie, hydrofuge en schimmelverwijdering. Daarnaast bieden zij ook een spuitkurk coating aan voor uw gevels. Lees alles over Aqwa Zero op hun website

Logo

Ontvang dankzij Aqwa Zero en BOUWslim een gratis toegangskaart voor de BIS-beurs, geldig voor 2 personen!
(ter waarde van € 20 – elke dag geldig, behalve op zondag)

Bouwen en verbouwen is geen gemakkelijke klus. Laat je daarom inspireren tijdens een bezoek aan deze unieke bouwbeurs. Neem een kijkje bij meer dan 400 exposanten, ze staan voor je klaar met de juiste oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Een bezoek is héél eenvoudig:
1. Vraag jouw gratis ticket aan via deze website
2. Toon je afgedrukte ticket aan de inkom en voorkom wachtrijen aan de kassa
3. Ontmoet vakmensen uit jouw buurt en stem met hen af over jouw project

Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte, catering, gratis wifi, …

Aqwa Zero is jouw expert ininfraroodcabines en fitnesstoestellen.

Kom ons bezoeken op de BIS-beurs
in Hal 2.

Nog geen tickets?

Logo
Logo

Ja, ik wil gratis naar de BIS-beurs

Vul jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres en e-mail) correct in. Deze gegevens worden op je gratis ticket afgedrukt. Tickets met ongeldige gegevens worden aan de inkom geweigerd.