partner

Futech

Kom langs bij Futech tijdens de BIS-beurs
van 5 tot en met 13 oktober in Flanders Expo Gent

Futech

Futech is intussen één van de grotere spelers op de Belgische zonnepanelenmarkt. Na een deelname van oprichters Ismaël Ben-Al-Lal en Pieter Vangeel aan het wereldkampioenschap voor zonnewagens in 2007, besloten de twee dat het tijd was voor the next level. Enter Futech. Het bedrijf onderscheid zich door zich te profileren als ingenieursbureau. Door het bieden van een volledige service en zich niet te beperken tot enkel het plaatsen van zonnepanelen, willen zij zich anders kenbaar maken dan de andere installateurs in de sector. 

Futech biedt zonnepanelen aan voor zowel particulieren en bedrijven. Hiernaast kan je bij hen ook terecht wanneer u schade hebt aan één van uw zonnepanelen of u een zonneboiler of strategisch advies wenst. Hun benoeming tot KMO van het jaar in 2018 vloeide voort uit hun aanhoudend succes op de zonnepanelenmarkt. Bekijk al hun diensten op hun website

Logo

Ontvang dankzij X-Trend en BOUWslim een gratis toegangskaart voor de BIS-beurs, geldig voor 2 personen!
(ter waarde van € 20 – elke dag geldig, behalve op zondag)

Bouwen en verbouwen is geen gemakkelijke klus. Laat je daarom inspireren tijdens een bezoek aan deze unieke bouwbeurs. Neem een kijkje bij meer dan 400 exposanten, ze staan voor je klaar met de juiste oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Een bezoek is héél eenvoudig:
1. Vraag jouw gratis ticket aan via deze website
2. Toon je afgedrukte ticket aan de inkom en voorkom wachtrijen aan de kassa
3. Ontmoet vakmensen uit jouw buurt en stem met hen af over jouw project

Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte, catering, gratis wifi, …

X-Trend is jouw expert ininfraroodcabines en fitnesstoestellen.

Kom ons bezoeken op de BIS-beurs
in Hal 2.

Nog geen tickets?

Logo
Logo

Ja, ik wil gratis naar de BIS-beurs

Vul jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres en e-mail) correct in. Deze gegevens worden op je gratis ticket afgedrukt. Tickets met ongeldige gegevens worden aan de inkom geweigerd.