partner

Kijzer

Kom langs bij Kijzer tijdens de BIS-beurs
van 5 tot en met 13 oktober in Flanders Expo Gent

Kijzer

Kijzer staat voor kwalitatieve dakwerken maar gaat nog veel verder. Je kan er ook terecht voor gevelwerken, zonnepanelen, zonneboilers en condensatieketels. Bij Kijzer kan je rekenen op kwaliteit en vakmanschap door een breed scala aan kennis en vaardigheden. Daarnaast wordt er toegekeken op het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en zorgvuldig geselecteerde partners. 

Door het gebruik van tijdelijke acties kunnen klanten vaak interessante besparingen doen bij Kijzer. Isolatie van daken en gevels, alsook zolderrenovatie, dakreiniging en gevelbekleding worden continu aangeboden. Kijzer werkt steeds een totaaloplossing uit waarbij rekening gehouden wordt met kostenbesparende uitvoeringen. Bekijk hun aanbod en realisaties op hun website

Logo

Ontvang dankzij Kijzer en BOUWslim een gratis toegangskaart voor de BIS-beurs, geldig voor 2 personen!
(ter waarde van € 20 – elke dag geldig, behalve op zondag)

Bouwen en verbouwen is geen gemakkelijke klus. Laat je daarom inspireren tijdens een bezoek aan deze unieke bouwbeurs. Neem een kijkje bij meer dan 400 exposanten, ze staan voor je klaar met de juiste oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Een bezoek is héél eenvoudig:
1. Vraag jouw gratis ticket aan via deze website
2. Toon je afgedrukte ticket aan de inkom en voorkom wachtrijen aan de kassa
3. Ontmoet vakmensen uit jouw buurt en stem met hen af over jouw project

Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte, catering, gratis wifi, …

Kijzer is jouw expert indakwerken

Kom ons bezoeken op de BIS-beurs
in Hal 2.

Nog geen tickets?

Logo
Logo

Ja, ik wil gratis naar de BIS-beurs

Vul jouw gegevens (naam, telefoonnummer, adres en e-mail) correct in. Deze gegevens worden op je gratis ticket afgedrukt. Tickets met ongeldige gegevens worden aan de inkom geweigerd.