Grondwerken
Aanbrengen en afvoeren van grond(stoffen)

Een nieuwe gevel in no time?

Ziet je gevel er afgeleefd uit, maar vind je een nieuwe zo’n gigantisch werk? Om van de kostprijs nog maar te zwijgen. Haal je handen maar uit het haar, wij kennen de oplossing: crepi.

Waarom crepi?
Crepi is een soort pleistermengsel op basis van cement en zand. Het wordt vaak gebruikt bij gevelrestauraties, maar ook bij nieuwbouwwoningen. Er wordt een mooie egale laag op je verouderde gevel aangebracht en hups, je huis ziet er weer als nieuw uit. Welke kleur of stijl je ook wil, met crepi is bijna alles mogelijk. Zo blijft je thuis helemaal jouw smaak.

Daarbij beschermt crepi ook nog eens de buitenmuren tegen weer, wind en vuil. Het werkt zelfreinigend, waterafstotend en duurzaam. Bekijk het zo’n beetje als een extra beschermlaag voor je woning. De pleister valt ook perfect te combineren met het isolatiesysteem. Eigenlijk is het op zichzelf al een manier van isoleren: het zorgt voor een buffer die de warmte binnenhoudt.

En de factuur?
Een mooi plaatje, maar wat mag het kosten? Dat hangt wat af van de woning zelf. Hoe groot is je gevel? Hoe moeilijk bereikbaar? Hoe goed geïsoleerd? Welke soort crepi wil je precies? Reken op zo’n 80-120 euro per vierkante meter.