Inrichting
Meubelen

Tafels en stoelen

Tegenwoordig dienen eetkamers voor meer dan eten alleen. Naast het gezamenlijk eten en drinken, houden wij ervan om gezellig verhalen te delen aan tafel. Bij de Denen is dit de normaalste zaak ter wereld. Zo normaal dat ze er zelfs een naam op hebben geplakt: hygge. Een woord dat staat voor gezellig samenzijn en met plezier wordt uitgevoerd. Om dit te verwezenlijken hebben we natuurlijk de perfecte tafels en bijbehorende stoelen nodig. Met het overaanbod aan tafels en stoelen, helpen wij jou keuzestress te voorkomen door de belangrijkste zaken aan te halen.

tafel en stoelen

Tips bij het kiezen van tafels en stoelen

De afmeting van de eetkamer bepaalt welke tafel en stoelen je in de eerste plaats moet kopen. Heb je een open interieur maar weinig bewegingsruimte? Kies dan voor stoelen die je met eenvoud onder de eettafel kan schuiven. Combineer dit met een ovale of ronde tafel en je bespaart enorm veel ruimte. 

Vergeet niet dat de hoogte én dikte van het tafelblad even belangrijk zijn bij het maken van keuzes. Is het organiseren van een spelletjesavond echt jouw ding? Dan is een verlengbare tafel ideaal om alle spelers een plaats te geven. Knutsel je graag met de kinderen aan tafel? Keramiek is kras- en hittebestendig en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

Naast de tafel, kunnen stoelen ook een statement maken in de ruimte. Of je nu liever leder hebt of stof om je stoelen mee te bekleden, beiden hebben zo hun voor- en nadelen. Wees niet bang om je goed te laten adviseren en vraag zoveel mogelijk uitleg. Gun jouw achterwerk wat comfort en start de zoektocht naar de ideale tafel en stoelen met een gerust hart.