Inrichting
Badkamer

Altijd een slordige badkamer? Dit doe je eraan

Je badkamer is dé plaats voor wat me-time. Een warme douche of bad nemen, je insmeren met lekker ruikende crèmepjes, parfum rondspuiten, gel in je haar smeren: daar gebeurt het allemaal. Heel ontspannend, toch als het er opgeruimd bijligt. En laat dat nu net het pijnpunt zijn van veel badkamers. Geen zorgen, na het lezen van dit artikel is een slordige badkamer nooit nog een probleem.

Tip 1: Installeer planken aan de muur
‘Zwevende’ opbergruimte, fantastisch als al je gewone kasten (en de vloer) al boordevol staan. Je gebruikt de ruimte optimaal en het ziet er nog tof uit ook.

Tip 2: Kies voor een badmeubel
Laat die wastafel met voetstuk voor wat het is. Met een badmeubel heb je weer wat meer plaats om je scheerapparaat en verzorgende lotions op te bergen.

Tip 3: Toiletpapierrek
Gebruik een leuk rek om je toiletpapier aan te hangen. Zo moet je het niet in een kast of op de grond stapelen. En is het makkelijk bereikbaar in geval van nood.

Tip 4: Gebruik kapstokhaken
Misschien hang jij je handdoeken keurig aan een rek? Dat ziet er wel heel netjes uit, maar als je een gezin hebt zijn haken aan de muur iets handiger. Zo geraak je meerdere handdoeken kwijt.

Tip 5: Manden overal
De beste manier om losse spullen op te bergen: manden in alle soorten en maten. Zo hou je al je shampoos mooi bij elkaar, al je washandjes, al je wc-rollen, al je … . En dat hoeft er absoluut niet slordig uit te zien: zoek gewoon naar leuke manden die in je badkamerinterieur passen.

Nog inspiratie nodig?
Heb je nu plots een opruimbui gekregen? Bekijk dan ook even dit filmpje van de Nederlandse vlogster Manon Tilstra. Zij geeft je nog wat handige opbergtips.