Tuin
Water

Water

Met de steeds warmere zomers van de voorbije jaren lijkt een zwembad plots een heel interessante investering. Wat verfrissing op een warme dag is toch steeds mooi meegenomen. Een frisse plons of wat ronddobberen in het zonnetje, wat is er fijner dan dat?

We weten maar al te goed dat er tegenwoordig heel veel informatie online staat, zeker als het komt tot zwembaden. Vandaar dat wij de reddingsboeien naar jou gooien en jou hoofd boven water willen houden. Voor de mensen die graag de handen uit de mouwen steken, leggen wij uit hoe je het best kan beginnen met het aanleggen van zwembaden en (zwem)vijvers, wat je mogelijkheden zijn en waarmee je best rekening houdt. Is een klassiek zwembad een te grote stap? Dan kan je voor een zwemvijver kiezen dat ook wel als hét alternatief wordt gezien. Waarvoor je ook besluit te gaan, met onze informatie kan je er tegen aan.

Heb je niet zo zeer nood om zelf het water in te duiken, maar hou je wel van wat afwisseling in je tuin? Dan kan je misschien wel een gewone vijver appreciëren. We zeggen wel ‘gewoon’ maar ook hier zijn er meer dan genoeg opties, zodat jij, je dieren en zelfs de hele omgeving kan genieten van wat een vijver te bieden heeft.