Inrichting
Interieur

Roomdividers

Willen de kinderen in de zolder slapen maar vragen ze ook om wat privacy? Of weet je nu niet wat te doen met de grote recreatieruimte naast jouw woonkamer? Een roomdivider kan jouw problemen verhelpen! Creëer verschillende sferen door een grote ruimte in kleinere op te delen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld het werken en wonen gemakkelijker combineren. In grote ruimtes plaats je het best grote, hoge elementen wat voor meer intimiteit zorgt. Het is aan jou om te kiezen tussen een kast, een gordijn of een vrijstaande wand.

Roomdividers zijn niet enkel te gebruiken in (overdreven) grote ruimtes. Zelfs in kleinere ruimtes kan je spelen met verschillende lage elementen.

Een liefhebber van zwoele nachten? Een open haard werkt ook perfect als roomdivider. Een doorkijkhaard geeft jou de kans om vanuit elke positie in de ruimte te genieten van het vuur. Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om een hout- of gashaard te plaatsen, vandaar dat er de opties gel- en (elektrische) waterhaarden bestaan.

De markt van roomdividers is overweldigend, kies het design dat het beste bij jouw woonstijl past en personaliseer het door verschillende woonaccessoires te gebruiken.

Mocht je het later dan toch niks vinden, dan kan je de divider even gemakkelijk weer verwijderen. Het maakt niet uit wat je kiest, het gebruik maken van een divider blijft een creatieve oplossing om een unieke touch te geven aan jouw ruimte.