Afwerking
Trap

Nut

Waarom zou je de investering overwegen om een traplift te installeren? Dat is een logische vraag en wij helpen graag met het nut aan te duiden van een traplift.

Je zal als oudere in een vertrouwde omgeving verblijven. Laten we eerlijk zijn: een tehuis is niet voor iedereen. Velen voelen zich eenzaam en zijn helemaal niet bekend met waar ze terecht komen. Maar als je je oude dag in een vertrouwde en familiale omgeving kan uitleven, zal je gemoedstoestand er ook op verbeteren. Of je nu in je eigen woning of de woning van een familielid verblijft, het zal bekend voelen.

Het onzeker gevoel iedere keer je die trap op moet lopen, verdwijnt. Je kan gerust gaan zitten en met slechts een druk op de knop beweeg je je soepel en gemakkelijk naar een andere etage. Dit brengt niet enkel voor de persoon in kwestie een gevoel van veiligheid met zich mee, maar ook voor familie en vrienden die niet steeds in de buurt kunnen zijn.

Ja, een traplift is een investering. Maar wist je dat je voor een rusthuis gemiddeld 1700 euro per maand zal betalen? De investering in een traplift lijkt ineens een pak interessanter, niet? Zolang je deze goed onderhoud, kan deze jarenlang meegaan. Het is een eenmalige investering waarvoor je ook nog eens een premie kan aanvragen. Verschillende organisaties, provincies en gemeenten bieden namelijk een subsidie aan (afhankelijk van de situatie) die kan oplopen tot een mooie 1250 euro.